2 kledingmaten minder in slechts 4 weken!

De BellyAttack maakt gebruik van infrarood dieptewarmte. Hierdoor kunnen de slecht doorbloede zones in het lichaam beter doorbloed worden en kunnen vetten makkelijker opgenomen worden door het lichaam. Zo bereik je tijdens het sporten 100% meer resultaat wanneer je zonder deze techniek traint!

Met deze methode verlies je gemiddeld 2 kledingmaten in slechts vier weken!

Het is een traject van 4 weken waarin je 3 keer per week traint met de BellyAttack, een begin- en eindtest is onderdeel van het traject. Je krijgt duidelijke instructies over hoe je de BellyAttack het beste kunt gebruiken en dan is het tijd voor het echte werk! Je gaat aan de slag met de BellyAttack tijdens je favoriete groepsles of fitnesstraining.

Na het traject van 4 weken wordt er een eindmeting gedaan. Hiermee wordt duidelijk hoeveel centimeters je blijvend bent kwijtgeraakt. Niet alleen zal je versteld staan van je behaalde resultaten maar ook je fysieke fitheid en het totaalplaatje zal aanzienlijk verbeterd zijn.

Ga jij de uitdaging aan? Schrijf je hieronder in voor Belly Attack bij Sportcentrum de Meern!

  • * velden zijn verplicht.

Begin je goede voornemens bij Sportcentrum De Meern

Begin het jaar bij Sportcentrum De Meern. Geef je Goede Voornemens een kickstart en word fit bij Sportcentrum De Meern. {formu...

Lees meer
Meer nieuws
  • reclame 1

    Download de SDM App!

    Maak trainingsschema's met maar liefst +2000 oefeningen, houd je voeding bij, reserveer je plekje in onze groepslessen en blijf op de hoogte van alle informatie! Wij helpen je met het aanmaken van je account.

    Download in de App Store