Weten of Sportcentrum De Meern dé sportschool voor jou is?

Ben jij op zoek naar een sportschool in De Meern? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/of personal training? Dan is Sportcentrum de Meern dé sportschool voor jou, met o.a. fitness, groepslessen, personal training en voedingsadvies

Lidmaatschap op maat: 6 vragen

Het is lastig om bij de start direct het juiste lidmaatschap uit te kiezen. Zeker als je nog niet zeker weet of jij je wel op je plek voelt bij Sportcentrum de Meern. Daarom is er voor jou de online kennismakingstest. Een test, bestaande uit 6 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen of jouw ambities en doelstellingen haalbaar zijn wanneer je start met fitness bij Sportcentrum de Meern. 

Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een lidmaatschapsadvies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

  • * velden zijn verplicht.

Bij Sportcentrum De Meern ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

  • reclame 1

    Pilates

    Bij pilates wordt een scala aan grondoefeningen vloeiend in elkaar overgaand uitgevoerd. Het is gericht op behoud van de flexibiliteit en versterken van de diepere spieren. De les is zeer geschikt voor mensen

    Lees meer