Vraag een Gratis Proefweek aan bij Sportcentrum De Meern!

Peter (25 jr): ''Sportcentrum De Meern is anders dan andere sportscholen in de omgeving.  Dit komt door hun professionele begeleiding en persoonlijke aanpak Door de hulp van het deskundig personeel van Sportcentrum De Meern is sporten een deel van mijn leven geworden , ben ik 15 kg afgevallen en voel ik mij veel prettiger in mijn vel zitten."

Rita (56 jr): "Ik wilde wel beginnen met sporten, maar had er de tijd niet voor.  Ik woon -en werk in Utrecht en een vriendin van mij vertelde over Sportcentrum De Meern. Ik ben daar met een gratis proefweek  gestart. Ik voel mij bij Sportcentrum De Meern als een vis in het water."

Wil jij net zo lekker in je vel zitten als Peter en Rita?  Vul onderstaand formulier in!
 

  • * velden zijn verplicht.

  • reclame 1

    Download de SDM App!

    Maak trainingsschema's met maar liefst +2000 oefeningen, houd je voeding bij, reserveer je plekje in onze groepslessen en blijf op de hoogte van alle informatie! Wij helpen je met het aanmaken van je account.

    Download in de App Store