Groepslessen

Groepslessen

Wij bieden een divers aanbod groepslessen binnen onze club. Dit maakt dat er voor iedereen een passende les te volgen is. Wil je grenzen verleggen? Doe een keer mee met de Power. Of ben je op zoek naar rust? Volg dan eens een yoga-les.

Tijdens een groepsles train je in groepsverband en ben je dus nooit alleen. Extra motivatie om net als de anderen vol te houden en door te zetten! De groepslessen zijn te volgen voor jong en oud. Het maakt niet uit of je meedoet als beginner of als gevorderde, onze lessen zijn gemaakt voor iedereen van elk niveau.

Onze instructeurs zijn hoog opgeleid en gecertificeerd in de lessen die zij geven. Zij zullen je tijdens de les mogelijk corrigeren op techniek om blessures te voorkomen, maar ook behoorlijk uitdagen om het uiterste uit jezelf te halen! Bekijk hieronder welke lest het beste bij jou past.

HIIT District

Booty

Dé workout voor strakke ronde billen! Gericht op het versterken van de billen, benen en buikspieren.

Core

Tijdens deze les ligt de aandacht op je core. Verstevig je buikspieren en versterk je rug.

Fight

Ga voor kracht! Train het hele lichaam met eigen lichaamsgewicht en verbeter je uithoudingsvermogen.

Circuit

Intervaltraining op hoge intensiteit waarbij je de gehele workout in een circuit doorloopt.

SDM lessen

Bodyshape

Een spierversterkende les voor het hele lichaam. De spierversterkende oefeningen staan centraal, maar ook je uithoudingsvermogen wordt op de proef gesteld!

Na een warming up van ongeveer 10 minuten komen al je spiergroepen aan bod. Door middel van lichte dumbells, elastieken, een barbell of het eigen lichaamsgewicht wordt het hele lichaam getraind.

Spinning

Spinning is misschien wel het meest bekende indoor cycling programma ter wereld waarbij je fietst op het ritme van krachtige muziek. Ga het parcours op met de inspirerende en uiteraard gecertificeerde instructeur, die het peloton leidt door heuvels, vlakke landschappen, bergtoppen, tijdritten en interval training, maar wel op het niveau die jij prettig vindt. Daag jezelf uit!

XCO (Xcore)

XCO of Xcore staat voor ‘Extreme Core’, ook wel bekend als buik- en rugtraining. Met een buis gevuld met grit train je op sterke house muziek binnen 45 minuten je de conditie, het bindweefsel en de buik- en rugspieren.

Functionele training

In 30 minuten het hele lichaam trainen met losse trainingsmaterialen of eigen lichaamsgewicht.

Bootcamp

Een actieve les in de buitenlucht. Zowel je conditie als spieren worden getraind. Je bepaalt je eigen niveau. Met eigen lichaamsgewicht en/of materialen van de club.

Zumba

Een dance workout waarbij meerdere Latijns-Amerikaanse dansen aan bod komen. Denk hierbij aan salsa, merengue, kizomba en samba. Zumba staat voor plezier maken en op die vrolijke, exotische muziek waan je je bijna in een tropisch paradijs.

Yoga/Pilates

Een zeer rustige les welke zich kenmerkt door de zachte, vrije houdingen.  Yoga leert de geest en het lichaam beheersen. De verbintenis tussen geest en lichaam zoek je op door te focussen op ademhaling, lichamelijke oefeningen en concentratie. Je leert bewust (mindful) dat punt te zoeken waarop jouw lichaam weerstand biedt. Laat het drukke dagelijks leven los, ontspan en keer terug naar jezelf.

Power

Tijdens Power worden alle spieren getraind door middel van gewichten. Heb je een keer geen zin om je spieren met behulp van de apparaten te trainen? Dan is Power een ideale manier om toch je krachtoefeningen te doen in een full-body work out waarbij je gemotiveerd wordt tot het uiterste te gaan!