Individueel fitness

Individueel fitness

Bij SDM zijn de ruimtes zo effectief mogelijk ingedeeld om je doelstellingen te behalen. Creëer jouw eigen individuele workout en kom zelf trainen bij Sportcentrum De Meern. We bieden een aparte kracht- en cardio ruimte. Zo heb je al de kracht- en cardio apparatuur makkelijk bij de hand. Naast de apparatuur, bieden we in de fitnessruimte een dumbell gedeelte en in de cardioruimte een functioneel gedeelte. Tijdens je individuele workout staan ons fitnesscoaches altijd voor je klaar!

Dumbells

Het dumbell gedeelte spreekt al een beetje voor zich. Je kunt er eindeloos oefeningen doen met dumbells. Daag jezelf uit door steeds wat zwaardere dumbells te gebruiken!

Functioneel

In het functionele gedeelte kun je ‘functioneel trainen’. Functioneel trainen is het trainen van diverse oefeningen waarmee de sporter leert omgaan met zijn eigen lichaam in al zijn vormen van beweging. Functioneel trainen helpt prestaties verbeteren en blessures voorkomen.

Fitnesscoach

Om zoveel mogelijk uit je individuele training te halen, kun je altijd terecht bij onze fitnesscoaches voor trainingsschema’s, fitnessbegeleiding, voedingstips of een weeg/meetmoment. Je voortgang en oefeningen worden bijgehouden in de SDM App. De fitnesscoaches zijn gecertificeerd in hun vak en zorgen ervoor dat je je training, ongeacht leeftijd of ervaring, verantwoord kunt uitvoeren.

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan een gratis dagpas aan of word lid.