Total Body Boost

Total Body Support

Geef jezelf een BODY BOOST! Een 10-weeks programma met persoonlijke begeleiding, voedingsplannen en trainingen.

Ga in 10 weken voor het behalen van jouw doelstellingen.

Het programma
Intakegesprek met een Total Body Support coach
Een 10 weeks persoonlijk voedingsplan
Gebruik van de Total Body Support voedingsapp
Wekelijks weegmoment
Een persoonlijk trainingsschema
Groepsdeelname aan 3 exclusieve trainingen/week (ma/di/do)

Heb je interesse of wil je je aanmelden?
Mail naar carol@sportcentrumdemeern.nl.

Let’s go for it en ga voor de beste versie van jezelf!

total body support

Deze mensen gingen je voor!

“Bodysupport en afvallen!

Mijn persoonlijke ervaring.
Ik kan van mijzelf zeggen dat ik expert ben op het gebied van diëten.
Noem er een en ik weet er van heb het geprobeerd of er over gelezen.
Je volgt een dieet en je valt af, je gaat weer normaal eten en je komt aan. Vaak meer kilo’s dan eraf gingen.
Voor mij was lijnen lijden geworden.

Deze kwam op mijn pad. Body support slimmer afvallen.
Het was een gratis aanbod van de sportschool tijdens de coronacrisis.
Met wat extra kilo’s erbij wilde ik het een kans geven.
Ik ben laaiend enthousiast, geen honger met de bijbehorende vervelende gevoelens.
Lekker eten,( rekening houdend met persoonlijke voorkeur b.v liever geen vis) makkelijk te bereiden en goeie ondersteuning.
Boodschappenlijst die je zo door kunt zetten naar AH on-line, wat een service.
Een lijst met ruime keuze om te kiezen voor een ander product.
Vier weken verder en ruim 4 kilo lichter zonder al te veel moeite is dit voor mij de manier.
Ook nu het niet meer gratis is ga ik toch door.

Met vriendelijke groet,
Tineke Jacobs”

“Ik ben deze periode gestart met grote overtuiging. Ik was het mijn lijf zat en de oproep voor deze challenge kwam precies op het juiste moment (net als 2 jaar geleden overigens, toen ik ook succesvol zwichtte voor een challenge bij SDM). Ik was helaas door omstandigheden de laatste tijd minder gemotiveerd geraakt om goed voor mijzelf te zorgen en daardoor aangekomen en ik voelde me echt minder lekker in mijn vel. De reden was duidelijk, nu de kracht weer vinden om aan de slag te gaan, ik had niets te verliezen.

Het dieet maakte het voor mij eigenlijk heel makkelijk om me daaraan te houden en er helemaal voor te gaan, ik hoefde het niet zelf te bedenken het lag gewoon klaar voor mij. Ik dacht het in eerste instantie met het gezin te doen, dat is niet helemaal zo gelopen, ik deed het alleen wat mij eigenlijk prima beviel, blijkbaar ben ik een beetje een einzelgänger. Ik heb daarbij ook vrijwel iedere dag een flink stuk gewandeld en een app voor buikspieroefeningen gedownload en dat trouw gedaan. Het is mij enorm meegevallen. Sommige maaltijden zou ik zelf nooit hebben gemaakt maar nu wel, ik heb dus ook met andere producten kennis gemaakt. Als ik iets niet lekker vond, was de lijst met vervangende etenswaren heel erg makkelijk. Ook in de winkel, had ik echt zin in een andere groente, dan kan je dat heel best zelf regelen met je dagschema, het is allemaal echt heel duidelijk. Het lastigste vond ik denk ik het regelmatige eten. Maar ook dat werd op een gegeven moment een pretje. Uiteindelijk bijna 6 kilo lichter en ja, dat is me echt heel erg meegevallen. Ik heb weinig hongergevoel gehad en de weken zijn voorbij gevlogen. Ik zou het zeker iedereen aanraden, als je een beetje discipline hebt en er echt zin in hebt, dan kom je een heel eind. Ik had zelfs nog 3 verjaardagen tussendoor en dat heb ik heel best kunnen inplannen, zelfs met een klein wijntje erbij 😉 Kortom, niet twijfelen, gewoon doen.”